53. Konferencia vodohospodárov v priemysle

V dňoch 7. až 9. novembra 2022 sa uskutočnila vo Vyhniach v poradí už 53. Konferencia vodohospodárov v priemysle pod záštitou Jána Budaja, ministra životného prostredia SR. Súčasťou konferencie boli odborné prednášky a prezentácie k novej legislatíve v oblasti vodného hospodárstva, boli predstavené nové technológie v tejto oblasti. Predmetom konferencie boli aj aktuálne vodohospodárske témy ako napríklad odpadové hospodárstvo, podzemné vody, environmentálne záťaže, Koncepcia boja proti environmentálnej protiprávnej činnosti a samozrejme nechýbali ani informácie o environmentálnych  projektoch, medzi ktorými nechýbal ani náš projekt obnovy mokradí. Bližšie  informácie o našom  projekte boli zverejnené v odbornej publikácii vydanej pri príležitosti konania konferencie.

 

 

 

Projekt „Zlepšenie stavu vybraných mokradí v ľavostrannej ramennej sústave rieky Dunaj“ získal grant z Nórska v sume 429 244 EUR. Projekt je spolufinancovaný v sume 75 749 EUR zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Ak sa chcete dozvedieť viac o programoch a projektoch financovaných z Nórskych grantov na Slovensku, navštívte stránku www.norwaygrants.sk

  

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.