EURÓPSKA NOC VÝSKUMNÍKOV 2023

Tak ako každý rok, tak aj tento sa uskutoční podujatie Noc výskumníkov. Ide už o 17. ročník Európskej noci výskumníkov, najväčšieho festivalu vedy na Slovensku, ktoré sa uskutoční v piatok 29. septembra 2023. Aj v tomto roku budú výskumníčky a výskumníci predstavovať výsledky svojej práce v piatich slovenských mestách: v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici, Košiciach a v Poprade.

Budeme veľmi radi, ak prijmete pozvanie a zúčastníte sa posledný septembrový piatok programu Európskej noci výskumníkov v čase od 9:00 do 23:00 hod. vStarej tržnici na Námestí SNP v Bratislave a v priľahlých a sprievodných lokalitách. Oficiálne otvorenie podujatia za účasti pozvaných hostí prebehne na hlavnom pódiu v Starej tržnici o 18.00 hod.

Tešíme sa na vašu účasť a náš projektový tím konkrétne nájdete  na lodi Kriváň, kde si spolu s VODOHOHOSPODÁRSKA VÝSTAVBA, ŠTÁTNY PODNIK a SLOVENSKÝM VODOHOSPODÁRSKYM PODNIKOM, štátny podnik,  partnerom projektu Zlepšenie stavu vybraných mokradí v ľavostrannej ramennej sústave rieky Dunaj okrem informácií o projekte môžete vy, alebo vaše deti odniesť svoje vlastnoručne vyrobené  mokradné zvieratko, či rastlinku.

Veríme, že si spolu s nami užijete zaujímavé aktivity, stretnutia a v neposlednom rade získate mnoho zaujímavých informácií.

 

Tento rok sa spája veda s vodou a preto tam budeme aj my 😊

 

Miesto konania: Loď Kriváň, pontón č. 40 (pri Starom moste), Bratislava – Staré Mesto

Program Loď Kriváň / Európska noc výskumníkov (nocvyskumnikov.sk)

 

Viac informácií o podujatí a miestach, kde bude celá Noc výskumníkov prebiehať nájdete tu:

Európska noc výskumníkov (nocvyskumnikov.sk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt „Zlepšenie stavu vybraných mokradí v ľavostrannej ramennej sústave rieky Dunaj“ získal grant z Nórska v sume 429 244 EUR. Projekt je spolufinancovaný v sume 75 749 EUR zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Ak sa chcete dozvedieť viac o programoch a projektoch financovaných z Nórskych grantov na Slovensku, navštívte stránku www.norwaygrants.sk

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.